Fucking disclaimer

 

 

Designs/artwork/content

We’ve tried the best we could to get permission of all authors or designers of the used content on our website dudeisme.nl. We’ve had a very hard time finding the original source of some of the artwork we’ve used, or didn’t came further then copies on pinterest. If you got any questions about your artwork on our website, or if you know the designer/author of the used content, please don’t hesitate to get in touch. We’d be stoked to finally get in touch with you.

Verspreiding, duplicatie of hergebruik van onze content

In het geval je onze stijl kunt waarderen of ons wilt steunen in het verspreiden van het woord van de dude, staat het een dude vrij onze content te gebruiken. Dudeisme.nl beoogd geen commerciële belangen maar slechts de totstandkoming van een wereldse relaxolutie. Voel je vrij om materiaal van onze website te delen met derden, mits een kleine bronvermelding naar de "Kerk van de Heden-Daagse Dude"

Veel van de teksten op onze website zijn vertalingen of vertaalde interpretaties van de content van dudeism.com. Andere teksten zijn weer geschreven door ons. De vertalingen zijn in overleg met Oliver Benjamin geplaatst. Wij doen geen enkele claim op de content, nog op de waarheid, man. 

We hebben ons uiterste best gedaan om toestemming te vragen aan alle auteurs/designers van de gebruikte content op onze website dudeisme.nl. Het is erg lastig om de originele bron van het gebruikte beeldmateriaal te vinden, of we komen niet verder dan een clipboard op pinterest. Mocht je jouw eigen materiaal aantreffen op onze website, of ken je de designer van het gebruikte materiaal, neem dan contact met ons op! We komen graag in contact met jullie.